Public toilet building between Norwegian sea and mountain peaks


Surprisingly, Haugen / Zohar Arkitekter , an architectural studio in Oslo, designed super-designed public toilets for tourists in the Gildeskål region.

In order to make the visitors feel more enjoyable on the spot, they can overlook the sea and the snow-capped peaks and build buildings in the rest area.

The health area represents a wave that is in perfect harmony with the landscape. In the evening, glass walls make the site a bright landmark. And this is not all.

In addition to the toilet, the rest area also includes curved concrete slabs that allow visitors to sit down.

 

Spread the love

Like it? Share with your friends!

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More From: Places